Dag 4: La Virgen de Sarapiqui 16-02-2015
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan en Marja
17 Februari 2015 | Costa Rica, La Virgen
Vandaag vertrokken we uit Tortuguero. De boot vertrok om 09.00 uur vanaf het lokale strandje. Weer een schitterde tocht met een snelle motorboot over de de rivieren van het oerwoud. Om niet grote afstanden te rijden hadden een overnachting geboekt in La Virgen de Sarapiqui. Haciënda Pozo Azul . Na het oerwoud leek het mij eens leuk op een soort Mexicaanse boerderij de overnachten. Koeien met van die lange horens en cowboys te paard was het beeld. Eerst kwamen we bij het gelijknamige outdoor centre terecht. Enkele grote touringcars met groepen drukke kinderen. Het zal toch niet waar zijn? Gelukkig moesten we wat verder zijn. Via een keienweg, waarbij een kasseienweg een gladgebaande autoroute is, kwamen we eindelijk bij de receptie. Geen koe of paard te zien!!! We bleken een tent gelegen op een houten plateau tegen de berg op te hebben geboekt. Gelukkig wel een eigen aangebouwde badkamer. Midden in het oerwoud, met veel vogels. Ach, in zuid-Afrika hebben we er in geslapen, waarom hier dan niet? Jammer dat het erg veel geregend had en de paden vrijwel onbegaanbaar waren. Heerlijk op de veranda gezeten en geluisterd naar de geluiden van het oerwoud. Benieuwd of we morgen door de vogels worden gewekt.
17 Februari 2015 - 14:29
Mariannekraal@hotmail.com:
Hoi Marja en Jan,
Wat maken jullie weer een boeiende reis met leuke en spannende situaties, ook mooie foto's Marja!!
Goede reis verder, blijf jullie volgen, groeten van Marianne